null

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

   Amikor úgy döntünk, hogy külföldre, de akár belföldre utazunk nyaralni, akkor érdemes elgondolkozni csak a nyaralás időszakára egy utasbiztosítás megkötéséről. Hiszen az utazás és a nyaralás időszaka alatt is előfordulhat baleset, hirtelen rosszullét, betegség, ellophatják a poggyászunkat, elromolhat az autónk, törölhetik a repülőjáratunkat, törölhetik szállásfoglalásunkat, stb...

   Így a felhőtlennek indult nyaralás, téli síelés bizony akár rémálommá is válhat, a váratlan kiadásokról nem is beszélve.

   Mennyibe kerül?

Díjszámítás

Szerződését ONLINE (otthonából pár kattintással) is megkötheti!

Segítséget, egyedi ajánlatot szeretne?

 Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)

Utasbiztosítás   A megfelelően kiválasztott utasbiztosítási csomag nemcsak kiegészíti az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, EEK (ingyenes, a kormányablakban kell előre megigényelni és a TAJ Kártya terhére valamilyen szintű orvosi ellátásban részesülhet), hanem azon felül többletszolgáltatásokat is tartalmaz.

   Többletszolgáltatás például helikopteres mentés, hazaszállítás, assistance, poggyászbiztosítás, külföldi magánorvosi ellátás, amit jellemzően az EEK nem fizet, (ahogy itthon sem fogadja el a magánorvos a TAJ kártyánkat, ki kell fizetni az ellátást...)

   Miután a turisták által sűrűn látogatott üdülőhelyek környékén az orvosok döntően magánpraxisban működnek, illetőleg bizonyos államokban a magyarországinál szűkebb a társadalombiztosítás keretében igénybe vehető szolgáltatások köre, továbbá egy külföldön elszenvedett baleset esetén a hazaszállítást csak kivételes esetben fedezi a kötelező egészségbiztosítás, mindenképpen ajánlatos megfontolni utasbiztosítás megkötését is.