null

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

   Egy jó (igényeinek, aktuális helyzetének megfelelő) lakásbiztosítással elkerülheti, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg az anyagi helyzetét. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthet saját maga és családja számára.

   Milyen egy jó lakásbiztosítás? Mindenkinek más, mert ahány ház, annyi érték.

   Ön szükségletei szerint összeállíthatja lakásbiztosítását, hogy a legmegfelelőbb védelmet választhassa ki.

   Kalkuláljon kedvére, hasonlítsa össze! Szerződését ONLINE is megkötheti!

    Fontos tudnivaló: Biztosítóváltáskor felmondását 03.01-03.31. között, vagy a biztosítási évfordulója előtti 30. napig írásban kell kezdeményeznie! Ehhez felmondónyilatkozatot itt talál.

LAKÁSBIZTOSÍTÁSAINK

Díjszámítás

Miben különbözik az MFO a hagyományos lakásbiztosításoktól?

    A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás alapcsomagja tartalmazza a háztartással kapcsolatos leggyakoribb fedezeteket, amelyeket saját ingatlanunk igényei alapján szabhatunk személyre különböző kiegészítő fedezetek megkötésével.

Díjszámítás

   Miért ajánlom figyelmébe a Házőrző Otthon és Életmód lakásbiztosítást?

   Mert Ön szabadon választhat 4 féle életmód-lakásbiztosítás és számos választható kiegészítő közül minden élethelyzetre, akár 48%-os díjkedvezménnyel.

   Mit kínálunk a társasházaknak?

   Az épület és a közös helyiségek széles körű védelme mellett a lakóközösség egyedi igényeire szabható biztosítást. Széles körű védelem, választható 12 kiegészítő biztosítás, 8 mini csomag, például Energia csomag, Állatkár csomag, Vandalizmus kár csomag

 

Segítséget, egyedi ajánlatot szeretne?

 Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)

    Időnként, legalább 2-3 évente érdemes átnézni meglévő biztosítását is és szükség esetén módosítsa, mert változhatnak igényei, korszerűsíthette otthonát, ingóságait, ezáltal megváltoztak az értékei, új kockázatok kerülnek képbe. Egy lakásbiztosítás csak arra a káreseményre fizethet, ami a szerződésében szerepel! Például: dísznövények, kaputelefon, klíma káraira, napelemekre, kisállatbiztosításra csak akkor fizethet a biztosító, ha van erre vonatkozó kiegészítő is a lakásbiztosításban.

   Válassza az Önnek legjobb lakásbiztosítási módozatot, hogy kár esetén megfelelő kártérítésben részesülhessen!  Nem feltétlenül éri meg a legolcsóbbat választani. A biztosítás kiválasztásakor pusztán az ár helyett célszerű az ár-érték arányra figyelni. Lehet, hogy évente csupán párezer forint különbség van két lakásbiztosítás díja között, kártérítésnél viszont akár milliós különbségek is lehetnek.