Lakás, társasház, ingóságbiztosítás

PM-Patmosz

 

    jobiztositasok.hu

   Egy jó (igényeinek, aktuális helyzetének megfelelő) lakásbiztosítással elkerülheti, hogy a bekövetkező károk alapjaiban rengessék meg az anyagi helyzetét. A kockázatok biztosítóra történő áthárításával biztonságot teremthet saját maga és családja számára.

   Milyen egy jó lakásbiztosítás? Mindenkinek más, mert ahány ház, annyi érték.

   Ön szükségletei szerint összeállíthatja lakásbiztosítását, hogy a legmegfelelőbb védelmet választhassa ki.

  • Alapkockázatokon felül 55 féle választható kiegészítő.
  • Különleges (választható) biztosítási szolgáltatások (mint pl.: Adatokkal való visszaélés (csalás), Szórakoztató/okos eszközök, Napkollektorok, Kutya-macska, Állatok (rágcsálók, rovarok, madarak) által okozott kár, Gyerekbetegség térítés, Iskolai lopás, stb...biztosítása)
  • Korrekt, gyors kárrendezés
  • Védelmet nyújt minden élethelyzetben Önnek, családjának és otthonának.
  • Jelentős kedvezmények
  • Előzetes kiegészítő védelem ingyenesen, évfordulóig. (Ha van jelenleg máshol érvényes lakásbiztosítása.)
  • Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás ingyenesen.

Szerződését egyeztetést követően ONLINE (otthonából pár kattintással) is megkötheti!

Kérje díjmentes árajánlatunkat, hasonlítsa össze!

    Időnként, legalább 2-3 évente érdemes átnézni meglévő biztosítását is és szükség esetén módosítsa, mert változhatnak igényei, korszerűsíthette otthonát, ingóságait, ezáltal megváltoztak az értékei, új kockázatok kerülnek képbe. Egy lakásbiztosítás csak arra a káreseményre fizethet, ami a szerződésében szerepel! Például: dísznövények, kaputelefon, klíma káraira, napelemekre, kisállatbiztosításra csak akkor fizethet a biztosító, ha van erre vonatkozó kiegészítő is a lakásbiztosításban.

 

                   
Válassza az Önnek legjobb lakásbiztosítási módozatot, hogy kár esetén megfelelő kártérítésben részesülhessen!  Nem feltétlenül éri meg a legolcsóbbat választani. A biztosítás kiválasztásakor pusztán az ár helyett célszerű az ár-érték arányra figyelni. Lehet, hogy évente csupán párezer forint különbség van két lakásbiztosítás díja között, kártérítésnél viszont akár milliós különbségek is lehetnek.
Kérdése van? Kérjen visszahívást: Kapcsolatfelvétel vagy telefonáljon most: Hívás (normál díjas hívás)

    Fontos tudnivaló: biztosításváltáskor a meglévő biztosítónál felmondását az évforduló előtt 30 nappal írásban kell kezdeményeznie! Ehhez felmondónyilatkozatot itt talál.